Recruitment waarvoor het bedoeld is

Ontdek jouw vo💪🏻gende stap

Door samenwerking het verschil maken

Rebels, with a smile

Wij zijn die Rebels, aanpakkers en verbinders, die organisaties ondersteunen bij het boeien, vinden én binden van personeel. Het verschil maken door het bieden van een totaaloplossing. Wij combineren als enige in Nederland: recruitment, marketing en communicatie. Tof om voor te werken vanwege de diversiteit aan functies, van recruiters tot aan creatieven. Recruitment zoals het hoort.

Onze medewerkers adviseren en opereren, met een glimlach, intern bij klanten hoe het anders kan, hoe het anders moet. Een beetje opstandig en een tikkeltje eigenwijs. Altijd met een gemeenschappelijk doel; organisaties ondersteunen hoe ze een betere positie op de arbeidsmarkt kunnen krijgen om zodoende vacatures sneller in te vullen.

Cool toch? Ontdek of jij het in je hebt om verandering teweeg te brengen. Wil je advies? Plan direct met Directeur eigenaar Arthur Wensveen een online advies gesprek in via teams over hoe FairSterk jou verder kan ontwikkelen. Zie bovenstaande call-to-action. Je kan ook een leuke test doen of je bij FairSterk past. Bekijk de testen op elke willekeurige vacaturepagina.