Naast gave uitjes ...

Hoog niveau door teamwork

Bij ons draait alles om het vooruit helpen van onze klanten, ons vakgebied en het, samen met jou, veroveren van de markt. Wat maakt werken bij FairSterk, naast het uitoefenen van je functie, dan zo bijzonder?

  • Stap in onze FairCademy: Je blijft altijd up-to-date in jouw vakgebied. 11 trainingen die je per jaar volgt, samen met je collega’s
  • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden zorgen voor een goede balans tussen werk en privΓ©
  • Word onderdeel van de ‘kazerne’: een inspirerende omgeving waar creativiteit en samenwerking bloeien. Werk projectmatig samen met collega’s aan interne FairSterk-doelen die bijdragen aan onze missie en bespreek uitdagingen bij klanten.
  • Denk in het hoe beter kan, in plaats van zo hebben we het altijd al gedaan. Onze samenwerkingen met, projecten en verwachtingen van klanten zijn van hoog niveau. Denk aan klanten zoals de RET Rotterdam, G4S, BCC, Samskip, gemeente Rotterdam, onderwijs 010, de Haan en nog 150 andere organisaties.

FairCademy

Bij FairSterk krijg jij je eigen opleidingsbudget, kiezen uit trainingen die bij je passen. Daarnaast biedt FairSterk de unieke gelegenheid om door te groeien in andere functies. Bijvoorbeeld, start je als RPO recruiter, dan kan het zomaar zijn dat je kan doorgroeien naar marketeer. Een organisatie waar groei in zit.

De 'Kazerne'

Leren van elkaar Γ©n van anderen binnen ons vakgebied. Wordt onderdeel van de kazerne en ga samen met collega’s aan de slag met interne projecten. Draag bij aan, bijvoorbeeld, het verbeteren van ons project management, het optimaliseren van een recruitmentscan of draag zelf een goed idee aan.

 

 

Hoog niveau

Bij FairSterk streven we naar topkwaliteit in alles wat we doen. Je krijgt de kans om op hoog niveau te presteren en jezelf te bewijzen als een echte professional, naast het hebben van een glimlach. Onze klanten zien je als consultant en hebben voornamelijk een luisterend oor als jij ze begeleidt tijdens het project.

Waarom kiezen voor FairSterk?

Omdat ...

  • Je draagt bij aan een gezamenlijk doel
  • Mogelijkheid tot groei als persoon en in functie
  • Eigen opleidingsbudget en inwerktraject
  • Je draagt bij aan organisatieverbeteringen