Samen weet je méér

Kwaliteit door het stimuleren van samenwerking en ontwikkeling

Recruitment specialisten, communicatiespecialisten, creatievelingen en marketeers. Co-creatie draagt bij aan een betere dienstverlening naar de klant en meer inhoudelijke kennis van onze collega’s. Waarom? Omdat je direct kan leren van elkaar over de verschillende vakgebieden: recruitment, marketing en arbeidsmarktcommuniatie. Dit is ons onderscheidend vermogen.  Bij FairSterk kan je groeien binnen diverse vakgebieden (recruitment, marketing en communicatie) en diverse functieniveaus (van junior tot project manager). 🚀

Daarnaast werken wij met écht toffe klanten… O.a. het beheren van de werving en het werkgeversmerk voor grote organisaties als de RET, alsmede kleinere organisaties in het onderwijs. Diversiteit aan projecten in diverse sectoren: techniek, onderwijs, zorg, vervoer en bouw. You name it, we do it.

 

Ontwikkelen

Bij FairSterk heb je de keus aan welke projecten je gaat werken. Binnen de projecten werk je samen met recruitment-, marketing- en communicatiespecialisten. We houden kennissessies met elkaar om van elkaar te leren. Daarnaast werk je gedeeltelijk op locatie, waar je gesprekken voert op hoog niveau.

Durf

Je moet bij ons spreekwoordelijk je ‘mannetje’ staan. Op locatie werken, sparren met HR managers of directie is soms uitdagend. Een organisatie heeft tijd nodig om te veranderen. Daar gaan veel gesprekken aan vooraf. Soms moet je overtuigen, soms moet je even inhouden om ruimte te creëren voor verandering.

Humor

Wij houden wel van een grapje. Zie je misschien af en toe ook terug in onze teksten. Humor houdt het luchtig en leuk. Er wordt bij ons hard gewerkt omdat we gaan voor de ideale klant- en kandidaatbeleving. Maarrrrr, er is ook zeker tijd voor een lach, een competitief potje tafeltennis of een potje Mario Kart op de Super Nintendo.

Waarom kiezen voor FairSterk?

Omdat ...

  • Organisaties ons inzetten die open staan voor verandering
  • Jezelf zowel creatief als operationeel kan ontwikkelen
  • Je kan meegroeien met een uniek verhaal
  • Je foute woordgrappen kan waarderen