Talent wordt overspoeld met vacatures en informatie

Content moet relevant zijn

Drie bureaus in één

Onze aanpak

Drie bureaus in één die ondersteunen bij het interesseren van (latent) werkzoekenden zodat zij, wanneer ze hier klaar voor zijn, de stap zetten naar jouw organisatie. Wij maken je organisatie vindbaar, zichtbaar en relevant om te volgen door het delen en downloadbaar maken van interessante content op het moment wanneer het de doelgroep uitkomt in combinatie met werving. Recruitment, pull marketing combineren met push marketing en dit middels data meetbaar efficiënt maken. Zo zetten wij onze diensten in, zetten we duurzame werkgeversmerken op en vullen we vacatures in.

RPO Bureau

Een greep uit ons klantenbestand, met resultaten waar we trots op mogen zijn. We werken samen met méér dan 30 klanten uit diverse branches, van start ups tot corporate bedrijven. Klanten die samen met ons durven te kiezen voor anders. Bekijken
Verder lezen

Marketing Bureau

Een greep uit ons klantenbestand, met resultaten waar wep mogen zijn. We werken samen met méér dan 30 klanten uit diverse branches, van start ups tot corporate bedrijven. Klanten die samen met ons durven te kiezen voor anders.
Verder lezen

Vrijblijvend informatie aanvragen

Klantbeloftes & feitjes

+30%

Snellere aannames. Verlaging van de time-to-hire

25%

Besparing in recruitment en communicatie kosten

8,7

Cijfer dat klanten ons geven

+35%

Website bezoeken, nieuwe contacten en sollicitanten