Medewerkersverhaal

In gesprek met Wouter

Al ruim twee jaar creëert Wouter mooie designs voor onze klanten in de vorm van huisstijl elementen, concepten, social media templates en zelfs werken-bij websites. Dat betekent dat het echt even de tijd is om Wouter flink te ondervragen naar zijn ervaring binnen het vakgebied en natuurlijk; het werken voor FairSterk.

Wat ik een mooie achterliggende gedachte vind is dat we mensen aan werk helpen. Dat is toch gaaf!

Bekijk Wouter zijn werk voor BCC!
Onderzoek, creatief concept en uitvoering. Leadgeneratie door focus op latent én actief werkzoekenden.
Bekijk Wouter zijn werk voor RET!
Professionalisering van het werkgeversmerk RET. Nieuwe stijl en aanzet tot lange termijn strategie.

Vertel eens Wouter, wat is je het meest bijgebleven in de afgelopen 2 jaar?

Het moment dat ik mijn handtekening onder mijn contract had gezet… lekker afgezaagd. Ik heb geen specifiek moment. Sinds ik hier begon een heleboel groei meegemaakt waarbij ieder project weer wat nieuws brengt. Niet één moment maar een paar keer meegemaakt; in presentaties bij klanten een concept zien landen. Dat kan echt als een overwinning voelen.

“Het is echt heel gaaf om een concept wat je met een creatief team verzint, uitdenkt en handen en voeten geeft, zo tot leven te zien komen.”

Klinkt zeker als een aantal mooie ervaringen! Wat is jouw rol dan in het laten landen van een concept?

Ik ben designer. Kort door de bocht ben ik verantwoordelijk voor veel van de creatieve grafische uitingen die hier de deur uit gaan, voor klanten of intern. Naast het vormgeven denk ik ook mee over de concepten die we voor klanten ontwikkelen. Concepten die het mogelijk maken om het werkgeversmerk van een klant te versterken en daarmee een bedrijf helpt zijn doelen te bereiken. Daarin ligt een hele leuke creatieve uitdaging. Het is echt heel gaaf om een concept wat je met een creatief team verzint, uitdenkt en handen en voeten geeft, zo tot leven te zien komen. Ik kan daar echt van genieten. De creatieve vrijheid is heerlijk en ook echt iets waar ik ook nog groei zie voor mezelf en ons team.

Recruitment Specialist
Minimaal 32 uur | Tussen €3.500 en €5.000
Recruiter (RPO)
Minimaal 32 uur | Tussen €2.500 en €3.600

Hoe ben je eigenlijk bij FairSterk terecht gekomen?

Een vacature op LinkedIn, heel veel romantischer kan ik het niet maken. Ik was op zoek naar werk met creatieve uitdaging. Na het lezen van de advertentie was mijn interesse gewekt en ben ik diep in de websites gedoken (werken bij & zakelijk). De insteek van FairSterk (wij hebben een andere, eerlijke benadering) gekoppeld aan de creativiteit heeft mij toen over de streep getrokken om te solliciteren.

 

Waarom moeten anderen bij FairSterk komen werken?

Die reden zal verschillen per functie. Ik denk dat recruitmentspecialisten hier de kans krijgen om hun vak op een andere manier in te vullen dan wat gangbaar is in de markt, met een hoop eigen input en inzicht. Maar daar kunnen mijn collega’s je veel meer over vertellen. Op het communicatievlak is het heel erg leuk om binnen de diversiteit aan klanten te schakelen, lange projecten te kunnen uitvoeren van concept tot levend. Werken met een groep mensen die allemaal op hun eigen manier heel creatief zijn en elkaar daarin vinden.

Vacatures FairSterk
Fan van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie? Bekijk onze vacatures!
Bekijk andere verhalen
Benieuw naar meer FairHalen? Bekijk ze snel.

Net als Wouter voor grote namen werken?